Grote en kleine ruimtes te huur

Algemeen

‘De Brink’ biedt onderdak aan verenigingen en stichtingen met een eigen ruimte en ‘losse’ verhuur van kleine en grote zalen. Losse verhuur is mogelijk voor eenmalige activiteiten of voor langere periodes, maar ook voor bijvoorbeeld kantoorruimte. In alle ruimtes is WiFi beschikbaar. Bij de huur is inbegrepen gebruik van een projectiescherm en/ of een verrijdbaar white-board.

Het gebouw heeft twee toiletgroepen, er is één invalidentoilet en een douchegelegenheid. Het gebouw is toegankelijk voor minder-validen en rolstoelgebruikers.

Heeft u interesse voor een ruimte of wilt u meer informatie en een rondleiding? Informeer bij één van de bestuursleden naar de mogelijkheden!

De verschillende ruimtes en hun kenmerken

Grote zaal

Een ruimte geschikt voor maximaal 120 personen. Samen met de ‘bijzaal’ is uitbouw naar een ruimte voor maximaal 150 personen mogelijk.

Ontvangstruimte

U komt ‘De Brink’ binnen in de ontvangstruimte met bar en verschillende zitjes.

Bijzaal

Het achterste gedeelte van de ontvangstruimte is af te scheiden met een vouwwand en is te gebruiken als vergaderruimte voor 20 tot 30 personen.

Secretarie

De naam is ontleend aan de vroegere functie van deze zaal, namelijk de secretarie van de gemeente Sleen. Ruimte voor ongeveer 30 personen en geschikt voor exposities.

Secretariskamer

Zoals de naam al aangeeft was dit voorheen het kantoor van de secretaris van de gemeente Sleen. Deze ruimte is geschikt voor ongeveer 15 – 20 personen.

Wethouderskamer

Deze kamer was voorheen de wethouderskamer, vandaar de naam. Dit is een kleine kamer voor vergaderingen van 4 tot 6 personen

Commissiekamer

Deze kamer deed dienst als commissiekamer van de voormalige gemeente Sleen en bevindt zich op de bovenverdieping van het oude gedeelte.

Deze ruimte verhuren wij momenteel continu aan Yoga GT-Vision.

Raadzaal en trouwzaal

 

De voormalige raadzaal is tegenwoordig één van de meest geliefde trouwlocaties van de regio! De ruimte is voorzien van grote langwerpige tafels en statige stoelen. De gebrandschilderde ramen, houten gewelven en sfeervolle stoffering zorgen voor een warme entourage.

De ruimte heeft een “publieke tribune”. Niet onbelangrijk is de air-conditioning, waardoor de temperatuur altijd aangenaam is. Er is een geluidsinstallatie met microfoon aanwezig. Trouwplechtigheden gaan voor, maar als er geen trouwerij is, wordt de zaal verhuurd aan groepen tot maximaal 50 personen.

Peuterspeelzaal

Deze ruimte kunt u vinden in de nieuwbouw van het gemeentehuis. Deze ruimte is prima te gebruiken voor 20 – 40 personen.

Opslagruimte

In de kelder is een grote ruimte waar nog de ‘oude’ archiefkasten staan, verrijdbaar op rails. Deze ruimte wordt nog geschikt gemaakt voor opslag.